Rólunk

LUNK

A Pókháló falmászó-, tánc- és tornaterem ötletét gyermekeink sportolásai, és kedvenc időtöltései alapján találtuk ki.

Kisfiunk több sportot kipróbált mind csapatban, mind egyéniben és nem érezte magáénak az edzést, nem érezte magát jól benne, hosszútávon, kitartóan nem vett részt egyikben sem.

Több, mint 3 éve elvittük egy falmászó terembe egy kedves ismerősünk (köszönjük Eszter! ☺) javaslatára, „hátha tetszik neki” gondolattal és azóta is heti kétszeri edzéssel tépi, mássza meg a falat, különböző nehézségi útvonalakon. Ezen időszak alatt láthatóan megerősödött az izomzata: a gerinc, hát-váll izmok (hiszen végiggondolva ez egy saját testsúlyos edzés), valamint az előrelátó, statikus gondolkodása is fejlődött.

A tánc /torna lehetőség kislányunk kedvenc mozgásformáiból származik, ugyanis imád zenére táncolni. Több évig fitness egyesületben edzett, majd idén kipróbálta a Hip-Hop táncot és teljesen beleszeretett. Emiatt gondoltuk, hogy a Pókhálóban több mozgásformának, edzés lehetőségnek is teret kell adnunk.
Emellett további számos ötletünk van a helységgel kapcsolatosan, melyek nem csak a gyermekeket fogják „megszólítani”.
Célunk, hogy egy lendületes, mozogni vágyó, aktív közösséget építsünk Herceghalomban.

Gyere el Te is a Pókhálóba!

Falmászás

A boulder a sziklamászás egy olyan formája, amely kisebb sziklákon vagy mesterséges sziklafalakon….

Tánc és torna

A tánc /torna lehetőség kislányunk kedvenc mozgásformáiból származik….

RÓLUNK MONDTÁK
Gyuri Jancsek

Kiváló program a gyerekeknek a falmászás 😊. Javítja a mozgáskoordinációt és remek kikapcsolódás

Csizmadia Zsuzsa

Hurrá! Végre! Régóta várunk erre!

Poór Ági

És a házigazdák is nagyon kedvesek! 🙂

Peter Michael

Cool atmosphere and many great activities.

Andrea Rajnai

Kisfiam születésnapját ünnepeltük az osztálytársaival immár másodszor a Pókhálóban. A gyerekek szuper jól érezték magukat, ami a jól felépített feladatoknak és persze Nikinek, Viktornak volt köszönhető. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet, ha gyermekének élményt szeretne ajándékozni.

Viktória Szokolics

Kedvenc helyünk!!
Minden szülinapot 🍰ott tartunk és mindig hatalmas élmény a gyerekeknek! Olyan amíről a társaság még hónapokig beszél! Niki hatalmas szeretettel, kifogyhatatlan ötletekkel várja a gyerekeket! Már évekre le vannak foglalva a szülinapi időpontjaink, mert itt tényleg minden róluk szól, ők az elsők!
Niki! Itt meg is szeretném köszönni azt a sok felejthetetlen tábort is amiben a gyerekeim részt vettek. 😘
Már most várják a következőt!!!
A Pókhálóra nagy szeretettel gondolok/ gondolunk! ❤️
Mindenkinek ajánlom mert ez egy különleges hely⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tímea Kukucska

A lányaim 11. születésnapját tartottuk. Falmászos programok és egy kis tánc amit kértünk. Amit kaptunk az egy fergeteges buli volt, mindenki nagyon élvezte!!! Egy dolgot sajnálok, de azt nagyon… Hogy nem találtunk előbb erre a helyre 😁 Mindenkinek 110%-ban tudom ajánlani!!!

Lilla Páldi-Balog

Már többször rendeztünk itt szülinapi bulit óvodás és alsós gyermekünknek, mindig szuper a hangulat, ötletes játékokkal készülnek a gyerekeknek.🙂