Napközis tábor

Napközis tábor a szünidőkben

Nyár, tábor, élmények!

Táborainkat nem csak nyáron, de a többi iskolai szünetben is szervezzük igény szerint. Színes programok, külső helyszínek, aktív és kreatív napok!

Ha tábor, akkor is Pókháló!

 

Sport-, fejlesztő-, kreatív taborok várják a 7-13 éves gyerekeket!

Többféle tematikával, korosztályra bontva szervezünk a szünidő(k)ben napközis táborokat. Meghívott vendégek, edzők, szakemberek, Pókhálón kívülre is szervezett programok színesítik a palettát.

Falmászó tábor, Fiúk hete, 5nap-5sport tábor, Irány a suli! tábor, Varrótábor, Pipacs hét- nagylányok hete, Tökös hét (őszi szünet) – eddigi táboraink

Részletekért érdeklődjön a Pókháló bármely elérhetőségén.

Falmászás a Pókhálóban

Gyertek, próbáljátok ki ezt a remek sportot a Pókháló falmászó teremben, ahol traverz falon, maximum 2,5 méter magasságban, oldalirányban lehet mászni.

A kisebb gyerekek a padlótól 30-40cm-re, a számukra kiépített útvonalon, a falon oldalirányban mozogva, „traverzálással” haladnak. Ezt megtehetik a fal önálló használatával – kisgyermekeitek a felügyeletetekkel mászhatnak önállóan – vagy csoportos gyermek foglalkozásaink keretein belül, korcsoportonkénti bontásban, órarendbe illesztve.
A foglalkozások során játékos, szórakoztató módon vezetjük be a gyermekeket a mászás világába. Szinte észrevétlenül erősödnek majd, másznak ügyesebben, gondolkodnak tudatosabban, összpontosítanak és dolgoznak együtt, ha közös a cél. A mozgásfejlődés által fejlődik a gyermek kognitív képessége is. Egy gondolkodós feladatot mászás közben megoldani különösen hatékony.
Vigyázzatok, mert a falmászás „függőséget” okoz 🙂

TÁBOROZZ TE IS A PÓKHÁLÓBAN!