Tréning, workshop

Tréning, workshop

A terem bérelhető kiscsoportos továbbképzés, tréning, workshop megtartása céljából. Szabad időpontok függvényében hétköznap vagy hétvégén.

Okos mozgás a hétköznapokban, A túlsúlyról NŐKnek, Krav Maga VMM – önvédelmi tréning, RAD önmasszázs tréning – néhány eddig tartott tréning

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Falmászás a Pókhálóban

Gyertek, próbáljátok ki ezt a remek sportot a Pókháló falmászó teremben, ahol traverz falon, maximum 2,5 méter magasságban, oldalirányban lehet mászni.

A kisebb gyerekek a padlótól 30-40cm-re, a számukra kiépített útvonalon, a falon oldalirányban mozogva, „traverzálással” haladnak. Ezt megtehetik a fal önálló használatával – kisgyermekeitek a felügyeletetekkel mászhatnak önállóan – vagy csoportos gyermek foglalkozásaink keretein belül, korcsoportonkénti bontásban, órarendbe illesztve.
A foglalkozások során játékos, szórakoztató módon vezetjük be a gyermekeket a mászás világába. Szinte észrevétlenül erősödnek majd, másznak ügyesebben, gondolkodnak tudatosabban, összpontosítanak és dolgoznak együtt, ha közös a cél. A mozgásfejlődés által fejlődik a gyermek kognitív képessége is. Egy gondolkodós feladatot mászás közben megoldani különösen hatékony.
Vigyázzatok, mert a falmászás „függőséget” okoz 🙂

Foglalj időpontot MOST!