Szülinapi zsúr

Születésnapi zsúr

Gyere, ünnepeld nálunk a születésnapodat, évfordulódat vagy csak bulizz egy jót nálunk! 10-15 fős társaság számára ideálisabb helyszínt nem is találhatnál, hogy valóban EGYÜTT ünnepeljétek az évfordulód, zárt körben!

Igényeid szerinti program: falmászós és egyéb csapatjátékok, vetélkedők, kreatívkodás, vetítés, tánc, karaoke, nerf, pizsiparty nem csak gyerekeknek 🙂

Teríték, étel-ital, dekoráció: ezt hozhatjátok magatokkal. Amennyiben teljes szervizt szeretnétek, az is megoldható előzetes egyeztetést, árajánlatot követően. Az alap időtartam bővíthető 3 vagy akár 4 órára is.

2 óra teremhasználat dekorációval, ami 1 óra animációt tartalmaz

Ár: 21.000.-/ 2 óra, minden további óra 9.000.-/óra

Falmászás a Pókhálóban

Gyertek, próbáljátok ki ezt a remek sportot a Pókháló falmászó teremben, ahol traverz falon, maximum 2,5 méter magasságban, oldalirányban lehet mászni.

A kisebb gyerekek a padlótól 30-40cm-re, a számukra kiépített útvonalon, a falon oldalirányban mozogva, „traverzálással” haladnak. Ezt megtehetik a fal önálló használatával – kisgyermekeitek a felügyeletetekkel mászhatnak önállóan – vagy csoportos gyermek foglalkozásaink keretein belül, korcsoportonkénti bontásban, órarendbe illesztve.
A foglalkozások során játékos, szórakoztató módon vezetjük be a gyermekeket a mászás világába. Szinte észrevétlenül erősödnek majd, másznak ügyesebben, gondolkodnak tudatosabban, összpontosítanak és dolgoznak együtt, ha közös a cél. A mozgásfejlődés által fejlődik a gyermek kognitív képessége is. Egy gondolkodós feladatot mászás közben megoldani különösen hatékony.
Vigyázzatok, mert a falmászás „függőséget” okoz 🙂

Foglalj időpontot MOST! 
Gyuri Jancsek

Kiváló program a gyerekeknek a falmászás 😊. Javítja a mozgáskoordinációt és remek kikapcsolódás

Csizmadia Zsuzsa

Hurrá! Végre! Régóta várunk erre!

Poór Ági

És a házigazdák is nagyon kedvesek! 🙂

Peter Michael

Cool atmosphere and many great activities.

Andrea Rajnai

Kisfiam születésnapját ünnepeltük az osztálytársaival immár másodszor a Pókhálóban. A gyerekek szuper jól érezték magukat, ami a jól felépített feladatoknak és persze Nikinek, Viktornak volt köszönhető. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet, ha gyermekének élményt szeretne ajándékozni.

Viktória Szokolics

Kedvenc helyünk!!
Minden szülinapot 🍰ott tartunk és mindig hatalmas élmény a gyerekeknek! Olyan amíről a társaság még hónapokig beszél! Niki hatalmas szeretettel, kifogyhatatlan ötletekkel várja a gyerekeket! Már évekre le vannak foglalva a szülinapi időpontjaink, mert itt tényleg minden róluk szól, ők az elsők!
Niki! Itt meg is szeretném köszönni azt a sok felejthetetlen tábort is amiben a gyerekeim részt vettek. 😘
Már most várják a következőt!!!
A Pókhálóra nagy szeretettel gondolok/ gondolunk! ❤️
Mindenkinek ajánlom mert ez egy különleges hely⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tímea Kukucska

A lányaim 11. születésnapját tartottuk. Falmászos programok és egy kis tánc amit kértünk. Amit kaptunk az egy fergeteges buli volt, mindenki nagyon élvezte!!! Egy dolgot sajnálok, de azt nagyon… Hogy nem találtunk előbb erre a helyre 😁 Mindenkinek 110%-ban tudom ajánlani!!!

Lilla Páldi-Balog

Már többször rendeztünk itt szülinapi bulit óvodás és alsós gyermekünknek, mindig szuper a hangulat, ötletes játékokkal készülnek a gyerekeknek.🙂