Rendezvények

Gyere, ünnepeld nálunk a születésnapodat, évfordulódat vagy csak bulizz egy jót nálunk! 10-15 fős társaság számára ideálisabb helyszínt nem is találhatnál, hogy valóban EGYÜTT ünnepeljétek az évfordulód, zárt körben!

 

Sport-, fejlesztő-, kreatív taborok várják a 7-13 éves gyerekeket!

Többféle tematikával, korosztályra bontva szervezünk a szünidő(k)ben napközis táborokat. Meghívott vendégek, edzők, szakemberek, Pókhálón kívülre is szervezett programok színesítik a palettát.

Szülinapi zsúr
Napközis tábor
RÓLUNK MONDTÁK
Gyuri Jancsek

Kiváló program a gyerekeknek a falmászás 😊. Javítja a mozgáskoordinációt és remek kikapcsolódás

Csizmadia Zsuzsa

Hurrá! Végre! Régóta várunk erre!

Poór Ági

És a házigazdák is nagyon kedvesek! 🙂

Peter Michael

Cool atmosphere and many great activities.

Andrea Rajnai

Kisfiam születésnapját ünnepeltük az osztálytársaival immár másodszor a Pókhálóban. A gyerekek szuper jól érezték magukat, ami a jól felépített feladatoknak és persze Nikinek, Viktornak volt köszönhető. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet, ha gyermekének élményt szeretne ajándékozni.

Viktória Szokolics

Kedvenc helyünk!!
Minden szülinapot 🍰ott tartunk és mindig hatalmas élmény a gyerekeknek! Olyan amíről a társaság még hónapokig beszél! Niki hatalmas szeretettel, kifogyhatatlan ötletekkel várja a gyerekeket! Már évekre le vannak foglalva a szülinapi időpontjaink, mert itt tényleg minden róluk szól, ők az elsők!
Niki! Itt meg is szeretném köszönni azt a sok felejthetetlen tábort is amiben a gyerekeim részt vettek. 😘
Már most várják a következőt!!!
A Pókhálóra nagy szeretettel gondolok/ gondolunk! ❤️
Mindenkinek ajánlom mert ez egy különleges hely⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tímea Kukucska

A lányaim 11. születésnapját tartottuk. Falmászos programok és egy kis tánc amit kértünk. Amit kaptunk az egy fergeteges buli volt, mindenki nagyon élvezte!!! Egy dolgot sajnálok, de azt nagyon… Hogy nem találtunk előbb erre a helyre 😁 Mindenkinek 110%-ban tudom ajánlani!!!

Lilla Páldi-Balog

Már többször rendeztünk itt szülinapi bulit óvodás és alsós gyermekünknek, mindig szuper a hangulat, ötletes játékokkal készülnek a gyerekeknek.🙂