Tánc és torna

Intenzív alakformáló torna / köredzés – kedd 17:30, csütörtök 17:30

 

Dinamikus aerobic edzés / saját testsúlyos és eszközös (súlyzó, TRX, slider, gumiszalag, plyobox, stb) gyakorlatokat tartalmazó köredzés: minden esetben pörgős, változatos, hatékony alakformálás, garantáltan jó hangulatban!

 

Instruktor: Sánta Mónika, csoportos fitness instruktor

Ár: 2000.-/ alkalom

 

Női jóga – kedd 18:45

 

A jóga szó jelentése: egyesülés, összekapcsolás. A női jógában is jelen van az egyesülés minősége, de elsősorban a belső női erőnkkel, az ősi női tudással, a különböző szerepeinkkel és minőségeinkkel, amik folyamatos ciklikus változásban vannak.

A jógaórák alkalmával lágy és áramló, olykor a női erőnket ébresztő és dinamikus, a stabilitásunkat segítő gyakorlatokat végzünk, a ciklusunk különböző szakaszaihoz igazítva. Ezzel segítve a női minőségek testből és lélekből történő megtapasztalását és kiegyensúlyozását. Az óráimon alapvetően a dinamikus, áramló mozdulatoké a főszerep, de kiemelt helyet kapnak mindig a csípőnyitó ászanák és intimtorna elemek is. A Holdat pedig mindig üdvözöljük, teret engedve az ő és saját ciklusunk harmonizációjának.

A gyakorlatok során kiemelt figyelmet kapnak a női szerveink is (méh, petefészek). Minden ászana ezeket támogató/aktivizáló/áramló póz, ami jótékony hatást gyakorol a női szerveinkre, és hormonháztartásunkra is.

A gyakorlás mantra zenékre, az előtte és utána lévő meditáció pedig a hangtál varázslatos erejével kísérve történik.

A női jóga jótékony hatásai:

 • saját ciklusunk megismerése, szakaszainak megélése, ciklus-tudatosság beépítése a mindennapjainkba
 • stabilizálja, harmóniába hozza hormonrendszerünket
 • csökkentheti az ovuláció környéki, illetve PMS tüneteket
 • menstruáció idején is végezhető, így enyhítheti a fájdalmat, görcsöket és vérzés mennyiségét is
 • megelőzheti a nőgyógyászati betegségek kialakulását
 • már meglévő nőgyógyászati betegségek esetén (pl. mióma, fibróma, ciszta, endometriózis) segítheti a gyógyulást és a tünetek enyhítését
 • gyermekvállalás előtt és szülés utáni regenerációt is támogatja
 • menopauza esetén a ciklikussághoz való visszatérés segítése
 • női önismeret támogatása, bennünk lévő női erők felfedezése


Eszközigény: jógamatrac

 

Oktató: Bertalan-Köhler Krisztina, női jóga oktató

Ár: 2000.-/alkalom, bérlet: 9000.-/5 alkalom

 

Pilates – csütörtök 08:30, péntek 17:30

 

A gerinc stabilizáló izmok erősítésének és a rugalmasságuk fejlesztésének egyik módszere, melynek célja a gerinc mozgékonyságának megőrzése, illetve visszaállítása. Nagy figyelemmel kísért egyéni és kiscsoportos foglalkozások csontrendszerünk, ízületi rendszerünk egészségének megőrzésére, helyreállítására.

Amit elérhető:

 • Fájdalom nélküli élet
 • Mozgás szabadságának megérzése
 • Erősebb, rugalmasabb, könnyedebb test

 

Kiemelt területek:

 • Hát, gerinc fájdalmak
 • Tartásjavítás 12-99 éves korig
 • Ízületi fájdalmak: boka, térd, könyök, váll
 • Medencefenék izmainak erősítése
 • Szülés utáni rehabilitáció
 • Baba hordozással kapcsolatos terhelésből adódó problémák megszüntetése (váll, hát, csípő)
 • Sportsérülések utáni rehabilitáció
 • Sport teljesítmény javítása, sérülések elkerülése


Oktató: Somogyi Mariann, nemzetközi pilates oktató

Ár: 3000.-/ alkalom, bérlet: 12500.-/ 5 alkalom

 

Streching (nyújtás) – hétfő 08:20, kéthetente péntek 18:45

 

Mozgásaink során az igénybe vett izomcsoportok bizonyos mértékben rövidülnek, ezért fontos, hogy sportolást követően a rövidült izmokat nyújtsuk le. A streching önállóan, egy komplex mozgásprogram részeként is fontos: izmaink a mindennapi stresszre is gyakran tónusos megfeszüléssel reagálnak, ami szintén rövidülést hoz létre. Érdemes tehát a stresszes izomzatot is időnként vagy akár rendszeresen nyújtani.

 

A streching hatása:

 • növeli az ízületi mozgáspálya mértékét
 • növeli az izom terhelhetőségét
 • növeli a hajlékonyságot
 • csökkenti az izomfeszülést
 • csökkenti az izomlázat
 • csökkenti a stresszt
 • javítja az izomtónust
 • javítja a koordinációt

 

Oktató: Beck Nikoletta, fitness-testépítés sportoktató, fascia tréner

Ár: 2000.-/ alkalom, bérlet: 9000.-/ 5 alkalom

 

Funkcionális tréning – szerda 08:00, kéthetente péntek 18:45

Saját testsúlyos és fitness eszközökkel (súlyzó, gumikötél, TRX, fitball, plyobox, slider, SMR henger, stb) végzett gyakorlatokból összeállított változatos köredzés. A funkcionális edzések célja a teljes test megmozgatása. Ilyenkor egyetlen tréning alatt előkerül az állóképesség fejlesztése, az erősítés, a mobilizáció és még akár további célok is az óra fókuszának megfelelően.

A funkcionális jellegű edzések egyik fő jellemzője, hogy olyan gyakorlatokat tartalmaznak, amiben a testrészek a természetes mozgásukhoz hasonlóan vesznek részt. Ez azért nagyon fontos, mert így az erő fejlesztése mellett a stabilitásunkat és az egyensúlyunkat is tudjuk javítani, vagyis olyan módon erősödünk, hogy attól a mindennapi életünk mozgásformáit is könnyebben tudjuk kivitelezni. Mivel a mozdulatok végrehajtása számos nagy izomcsoport munkáját igényli, ezért kiemelkedően hatékonyak.

Oktató: Beck Nikoletta, fitness-testépítés sportoktató, fascia tréner

Ár: 2000.-/ alkalom, bérlet: 9000.-/ 5 alkalom

 

Stability workout – szombat 08:30

 

Az instabil felületek, eszközök, változó ellenállások használata során a képességek komplex fejlesztése történik. Nagy a hangsúly az egyensúlyon, koordináción, de az állóképesség és erő fejlesztése sem marad ki az edzésből. Amire számíthat a vendég a stability workout edzésen:

 • az erőnlét növelése,
 • core izmokat megdolgoztatása,
 • az egyensúlyérzék, koordináció, ügyesség, reakcióidő, állóképesség, mentális képesség fejlesztése úgy, hogy egymást inspirálóan jó a hangulat.

 

Instruktor: Grátz Benjámin, személyi edző és stability workout oktató

Ár: 3000.-/alkalom

 

Centráltréning® – jelenleg nem elérhető

 

CentralTréning® a szép testtartásért és az egészséges mozgástartományért

A tréning célja, hogy az izomtónus egyensúlyba kerüljön, a feszes izmok lazítására, az elgyengült izmok erősítésére fókuszálva. Egy edzésen belül tapasztalhatod meg a gerinctréning és az aktív stretching technikák áldásos hatását.

Ezt az óratípust ajánlom mindenkinek, aki stresszes életet és/vagy ülőmunkát végez. Mindkét esetben fokozódik az izmok feszessége, görcsössége. A hosszú ideig tartó izomfeszülés, fájdalommá, vagy diszkomfortot okozó állapottá alakul, mely zavarja a mindennapi életet, a koncentrációt. Végül lassan elindul a lavina és egyik probléma után jön a másik. Ezek elkerülése érdekében látogass el a CentralTréning® órákra.

Oktató: Katona Renáta, preventív gerinctréner, személyi edző

Ár: 10.000.- / 4 alkalom

 

bodyART® – jelenleg nem elérhető

bodyART®- ahol az erő és a tudatosság találkozik

A bodyART® egy valódi funkcionális tréning. Statikus és dinamikus erőelemek kombinációja a légzéssel összekapcsolva. A tréning gyakorlatai egyszerre erősítik az elgyengült, és nyújtják a megrövidült izmokat. Így a légzés nem csak azért fontos része a tréningnek, mert a megfelelő mennyiségű oxigén hatására javul az izmok és az agy oxigénellátottsága, hanem azért, mert a megfelelő hatékonyságú nyújtáshoz elengedhetetlen a lassú ki- és belégzés.

Oktató: Katona Renáta, preventív gerinctréner, személyi edző

Ár: 10.000.- / 4 alkalom

 

Functional circuit – jelenleg nem elérhető

Saját testsúlyos és eszközös (súlyzó, gumikötél, TRX, fitball, plyobox, jógakerék, SMR henger, stb) gyakorlatokból összeállított változatos köredzés jellegű torna. Az egész testet alaposan megdolgoztatja. Gerincpreventív szemlélettel!

Instruktor: Katona Renáta, preventív gerinctréner, személyi edző

Ár: 10.000.- / 4 alkalom

 

Babás alakformáló torna – jelenleg nem elérhető

Kisgyermekes édesanyák figyelmébe ajánljuk baba-mama tornánkat. Amíg anya tornázik, addig a gyerkőcök a szőnyegen biztonságosan tudnak játszani, mászni, mozogni. Mindig a baba az első, így egyes gyakorlatokat a gyermek karban/ölben tartásával is lehet végezni.

Instruktor: Báder Gabka, aerobik edző

Ára: 2.500Ft / alkalom

 

Hip-hop tánc oktatás – jelenleg nem elérhető

8-14 évesek részére

Instruktor: Dér-Uhlár Barbara, Younity Dance

 

Barbi 2006 óta hip hop-ozik, azóta számos hazai, és nemzetközi versenyen is részt vett. A Magyar-Divat és Sporttánc szövetség versenyzője volt, ahol többszörös magyar bajnoki címet szerzett csoport és formáció kategóriában is. 2012 óta foglalkozik gyermek és serdülő korú fiatalok oktatásàval, 2017 óta pedig felnőtt oktatással is. Az IWI Nemzetközi Fitnesz Iskolánál Csoportos Fitneszinstruktori Oklevelet szerzett.

www.younitydance.com

Ár: 12.000.- / hónap

Jóga – jelenleg nem elérhető

„Amikor jógázunk, a testi, a lelki és a szellemi életünk egységbe kerül.”
Mi a jóga? Egy divat, egy sport, egy filozófiai nézet? A ma emberének úgy tűnhet, ez is egyfajta mozgásforma. Ami igaz, hiszen részben az is. Hívhatnánk saját testsúlyos gyakorlásnak, gyógytornának, body artnak, stb. is, hiszen mindezek valahonnan a jóga testtartásaiból (ászanák) indulnak ki, s arra építenek még variációkat. Ezen túlmenően azonban egy olyan komplex rendszer, amelynek segítségével hihetetlen mértékben megnő az életerőnk, vitalitásunk, feltéve persze, ha rendszeresen gyakoroljuk.

Miért jógázzunk?

A jóga gyakorlása alatt boldogságot, harmóniát, félelem nélküli világot élünk át. A gyakorlatok rendszeres végzése segít, hogy kevesebb szenvedéssel éljük az életünket. Támogatja az egészségünket, testi-lelki-szellemi szinten egyaránt. Hihetetlen természetes stressz oldó hatása van.

A jóga előnyei:

 • A test fizikai szintjén erősít, harmonizál, rugalmassá tesz.
 • Az életkori sajátosságokat figyelembe véve használjuk az ászanákat preventív/javító jelleggel: pl. tartáshibák, gerincproblémák, lúdtalp stb.
 • A gyakorlatok segítik agyféltekék közti kapcsolat kiépülését, működésük összehangolását, a homloklebeny működését.
 • Javítják az egyensúlyérzéket, a testtudatot, térérzékelést, a koncentrációs képességet, melyek mely szoros kapcsolatban állnak a tanulási képességgel, értelmi intelligenciával
 •  Fejleszti a mozgást, nő a testtudat.
 • Erősödik az immunrendszer, a vitalitás növekszik.
 • Fejleszti az EQ-t: jó hatással vannak a magatartásunkra, figyelmünkre, érzelmi megnyilvánulásainkra, növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket, empátiánkat, felelősségtudatunkat is.
 • Oldja a stresszt, szorongást.
 • Nyitottabbá, kreatívabbá tesz.

 

Kinek ajánlott a jóga?


Bárkinek, aki mozgásszegény, stresszes életmódban él, aki úgy érzi, több életerőre van szüksége, vagy akár változni szeretne a testén, növelné önbizalmát. Kiválóan alkalmas a szülés utáni regenerációra is. Annak is ajánlom, aki szeretné, ha újra be tudná úgy kötni a cipőfűzőjét, hogy nem kell hozzá sámlira ülnie. Aki bizonytalansággal, önértékelés problémákkal küzd. És mindazoknak, akik a fentieket el szeretnék kerülni.

Az órák 16 év felett nemtől függetlenül látogathatók.

 

Oktató: Törös Krisztina,15 éves jóga tapasztalattal rendelkező, Yoga Alliance által elismert okleveles hatha jóga és gyermekjóga oktató, frissítő-relaxáló- és ajurvédikus masszőr

Ár: 3000Ft/fő / 1,5óra

JELENTKEZZ MOST! 

Csoportos foglalkozásaink korcsoportonkénti bontásban lesznek beillesztve az órarendbe.
Várjuk az 5 éves kor feletti, mindenre felmászni vágyó tanoncokat!