Tánc és torna

Centráltréning® – hétfő 08:00, kedd 18:45

CentralTréning® a szép testtartásért és az egészséges mozgástartományért

A tréning célja, hogy az izomtónus egyensúlyba kerüljön, a feszes izmok lazítására, az elgyengült izmok erősítésére fókuszálva. Egy edzésen belül tapasztalhatod meg a gerinctréning és az aktív stretching technikák áldásos hatását.

Ezt az óratípust ajánlom mindenkinek, aki stresszes életet és/vagy ülőmunkát végez. Mindkét esetben fokozódik az izmok feszessége, görcsössége. A hosszú ideig tartó izomfeszülés, fájdalommá, vagy diszkomfortot okozó állapottá alakul, mely zavarja a mindennapi életet, a koncentrációt. Végül lassan elindul a lavina és egyik probléma után jön a másik. Ezek elkerülése érdekében látogass el a CentralTréning® órákra.

Oktató: Katona Renáta, preventív gerinctréner, személyi edző

www.centraltrening.hu

Ár: 10.000.-/4 alkalom

 

bodyART® – csütörtök 17:30

bodyART®- ahol az erő és a tudatosság találkozik

A bodyART® egy valódi funkcionális tréning. Statikus és dinamikus erőelemek kombinációja a légzéssel összekapcsolva. A tréning gyakorlatai egyszerre erősítik az elgyengült, és nyújtják a megrövidült izmokat. Így a légzés nem csak azért fontos része a tréningnek, mert a megfelelő mennyiségű oxigén hatására javul az izmok és az agy oxigénellátottsága, hanem azért, mert a megfelelő hatékonyságú nyújtáshoz elengedhetetlen a lassú ki- és belégzés.

Oktató: Katona Renáta, preventív gerinctréner, személyi edző

Ár: 10.000.-/4 alkalom

 

Functional circuit – szerda 08:00

Saját testsúlyos és eszközös (súlyzó, gumikötél, TRX, fitball, plyobox, jógakerék, SMR henger, stb) gyakorlatokból összeállított változatos köredzés jellegű torna. Az egész testet alaposan megdolgoztatja. Gerincpreventív szemlélettel!

Instruktor: Katona Renáta, preventív gerinctréner, személyi edző

Ár: 10.000.-/4 alkalom

 

Intenzív alakformáló torna / köredzés – kedd 17:30, péntek 17:30

Dinamikus aerobic edzés vagy saját testsúlyos és eszközös (súlyzó, TRX, slider, loop, plyobox, stb) gyakorlatokat tartalmazó köredzés: minden esetben pörgős, változatos, hatékony alaformálás, garantáltan jó hangulatban!

Instruktor: Sánta Mónika, csoportos fitness instruktor

Ár: 2000.-/ alkalom

 

Babás alakformáló torna – csütörtök 08:45

Kisgyermekes édesanyák figyelmébe ajánljuk baba-mama tornánkat. Amíg anya tornázik, addig a gyerkőcök a szőnyegen biztonságosan tudnak játszani, mászni, mozogni. Mindig a baba az első, így egyes gyakorlatokat a gyermek karban/ölben tartásával is lehet végezni.

Instruktor: Báder Gabka, aerobik edző

Ára: 2.500Ft/alkalom

 

Hip-hop tánc oktatás – jelenleg nem elérhető

8-14 évesek részére

Instruktor: Dér-Uhlár Barbara, Younity Dance

Barbi 2006 óta hip hop-ozik, azóta számos hazai, és nemzetközi versenyen is részt vett. A Magyar-Divat és Sporttánc szövetség versenyzője volt, ahol többszörös magyar bajnoki címet szerzett csoport és formáció kategóriában is. 2012 óta foglalkozik gyermek és serdülő korú fiatalok oktatásàval, 2017 óta pedig felnőtt oktatással is. Az IWI Nemzetközi Fitnesz Iskolánál Csoportos Fitneszinstruktori Oklevelet szerzett.

www.younitydance.com

Ár: 12.000.-/hónap

 

Jóga – csütörtök 19:00-20:30h

„Amikor jógázunk, a testi, a lelki és a szellemi életünk egységbe kerül.”
Mi a jóga? Egy divat, egy sport, egy filozófiai nézet? A ma emberének úgy tűnhet, ez is egyfajta mozgásforma. Ami igaz, hiszen részben az is. Hívhatnánk saját testsúlyos gyakorlásnak, gyógytornának, body artnak, stb. is, hiszen mindezek valahonnan a jóga testtartásaiból (ászanák) indulnak ki, s arra építenek még variációkat. Ezen túlmenően azonban egy olyan komplex rendszer, amelynek segítségével hihetetlen mértékben megnő az életerőnk, vitalitásunk, feltéve persze, ha rendszeresen gyakoroljuk.

Miért jógázzunk?

A jóga gyakorlása alatt boldogságot, harmóniát, félelem nélküli világot élünk át. A gyakorlatok rendszeres végzése segít, hogy kevesebb szenvedéssel éljük az életünket. Támogatja az egészségünket, testi-lelki-szellemi szinten egyaránt. Hihetetlen természetes stressz oldó hatása van.

A jóga előnyei:

 • A test fizikai szintjén erősít, harmonizál, rugalmassá tesz.
 • Az életkori sajátosságokat figyelembe véve használjuk az ászanákat preventív/javító jelleggel: pl. tartáshibák, gerincproblémák, lúdtalp stb.
 • A gyakorlatok segítik agyféltekék közti kapcsolat kiépülését, működésük összehangolását, a homloklebeny működését.
 • Javítják az egyensúlyérzéket, a testtudatot, térérzékelést, a koncentrációs képességet, melyek mely szoros kapcsolatban állnak a tanulási képességgel, értelmi intelligenciával
 •  Fejleszti a mozgást, nő a testtudat.
 • Erősödik az immunrendszer, a vitalitás növekszik.
 • Fejleszti az EQ-t: jó hatással vannak a magatartásunkra, figyelmünkre, érzelmi megnyilvánulásainkra, növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket, empátiánkat, felelősségtudatunkat is.
 • Oldja a stresszt, szorongást.
 • Nyitottabbá, kreatívabbá tesz.

Az órák felépítése:

 • Ráhangolódás
 • Bemelegítés

Ászanák (testtartások)

 • erősítések
 • nyújtások
 • egyensúlygyakorlatok
 • koncentrációs gyakorlatok
 • Energetikai gyakorlatok, légző gyakorlatok
 • Relaxáció

Kinek ajánlott a jóga?

Bárkinek, aki mozgásszegény, stresszes életmódban él, aki úgy érzi, több életerőre van szüksége, vagy akár változni szeretne a testén, növelné önbizalmát. Kiválóan alkalmas a szülés utáni regenerációra is. Annak is ajánlom, aki szeretné, ha újra be tudná úgy kötni a cipőfűzőjét, hogy nem kell hozzá sámlira ülnie. Aki bizonytalansággal, önértékelés problémákkal küzd. És mindazoknak, akik a fentieket el szeretnék kerülni.

Az órák 16 év felett nemtől függetlenül látogathatók.
A foglalkozás ára: 3000Ft/fő/ 1,5óra

Oktató: Törös Krisztina,15 éves jóga tapasztalattal rendelkező, Yoga Alliance által elismert okleveles hatha jóga és gyermekjóga oktató, frissítő-relaxáló- és ajurvédikus masszőr, 3 gyermek édesanyja

Várjuk olyan oktatók, szakemberek jelentkezését, akik nálunk tartanák tánc-, illetve tornaóráikat, tanfolyamaikat, továbbképzéseiket.

 

Stability workout – szombat 08:30

Az instabil felületek, eszközök, változó ellenállások használata során a képességek komplex fejlesztése történik. Nagy a hangsúly az egyensúlyon, koordináción, de az állóképesség és erő fejlesztése sem marad ki az edzésből. Amire számíthat a vendég a stability workout edzésen:
– az erőnlét növelése,

– core izmokat megdolgoztatása,

– az egyensúlyérzék, koordináció, ügyesség, reakcióidő, állóképesség, mentális képesség fejlesztése úgy, hogy egymást inspirálóan jó a hangulat.

Instruktor: Grátz Benjámin személyi edző és stability workout oktató

Ár: 2.000.-/alkalom

JELENTKEZZ MOST! 

Csoportos foglalkozásaink korcsoportonkénti bontásban lesznek beillesztve az órarendbe.
Várjuk az 5 éves kor feletti, mindenre felmászni vágyó tanoncokat!