Tánc és torna

Anya-lánya AEROBIK – egyenlőre nem szerepel az órarendben

Szeretnél rendszeresen mozogni és több időt tölteni a lányoddal? Szeretnéd, ha megismerné az egyik legnőiesebb sportot? Szeretnéd megmutatni neki, hogyan lehet egészségesebb, boldogabb, magabiztosabb?
Amennyiben igen, akkor várunk szeretettel egy közös aerobic órára a Pókháló falmászó-, tánc- és tornaterembe!

Alsó korhatár: 7 év
A foglalkozás ára: 2500Ft/2fő/óra
Oktató: Apró Andrea, aerobik edző és gyermekaerobik oktató

Baba-mama torna – várhatóan 2022. februártól újra az órarendben

Kisgyermekes édesanyák figyelmébe ajánljuk baba-mama tornánkat. Amíg anya tornázik, addig a gyerkőcök a szőnyegen biztonságosan tudnak játszani, mászni, mozogni. Mindig a baba az első, így egyes gyakorlatokat a gyermek karban/ölben
tartásával is lehet végezni.

A foglalkozás ára: 1000Ft/fő/óra
Oktató: Báder Gabka, aerobik edző

Hip-hop tánc oktatás – várhatóan 2022-ben újra az órarendben

Felső tagozatos tanulók és felnőttek részére / Uhlár Barbara szervezésében
Barbi fél éve jár Herceghalomba táncórákat tartani a gyerekek nagy örömére. 2006 óta hip hop-ozik, azóta számos hazai, és nemzetközi versenyen is részt vett. A Magyar-Divat és Sporttánc szövetség versenyzője volt, ahol többszörös magyar bajnoki címet szerzett csoport és formáció kategóriában is. 2012 óta foglalkozik gyermek és serdülő korú fiatalok oktatásàval, 2017 óta pedig felnőtt oktatással is. Az IWI Nemzetközi Fitnesz Iskolánál Csoportos Fitneszinstruktori Oklevelet szerzett.

Szülésfelkészítő és kismamatorna – egyenlőre nem szerepel az órarendben
Pákh Ildikó Csilla, alternatív mozgás- és masszázs terapeuta, dúla fogja tartani, aki 7 éve foglalkozik kismamákkal. Célja, hogy kielégítő szaktudással és őszinte szeretettel támogassa nőtársait a gyermekvállalás, gyermekvárás csodálatos időszakában.

A heti találkozások alkalmával ismeretet ad át azokról a módszerekről, amik támogatják a kismama és a magzat együttműködését a várandósság és a szülés folyamán. A módszertan elméleti és gyakorlati tudást is magában foglal, harmonizálja a kismamákat testileg, lelkileg és mentálisan.

A foglalkozások ára: 3.500Ft/ 90 perc

 

Jóga, csütörtökönként 18:45-20:15h

„Amikor jógázunk, a testi, a lelki és a szellemi életünk egységbe kerül.”
Mi a jóga? Egy divat, egy sport, egy filozófiai nézet? A ma emberének úgy tűnhet, ez is egyfajta mozgásforma. Ami igaz, hiszen részben az is. Hívhatnánk saját testsúlyos gyakorlásnak, gyógytornának, body artnak, stb. is, hiszen mindezek valahonnan a jóga testtartásaiból (ászanák) indulnak ki, s arra építenek még variációkat. Ezen túlmenően azonban egy olyan komplex rendszer, amelynek segítségével hihetetlen mértékben megnő az életerőnk, vitalitásunk, feltéve persze, ha rendszeresen gyakoroljuk.

Miért jógázzunk?

A jóga gyakorlása alatt boldogságot, harmóniát, félelem nélküli világot élünk át. A gyakorlatok rendszeres végzése segít, hogy kevesebb szenvedéssel éljük az életünket. Támogatja az egészségünket, testi-lelki-szellemi szinten egyaránt. Hihetetlen természetes stressz oldó hatása van.

A jóga előnyei:

 • A test fizikai szintjén erősít, harmonizál, rugalmassá tesz.
 • Az életkori sajátosságokat figyelembe véve használjuk az ászanákat preventív/javító jelleggel: pl. tartáshibák, gerincproblémák, lúdtalp stb.
 • A gyakorlatok segítik agyféltekék közti kapcsolat kiépülését, működésük összehangolását, a homloklebeny működését.
 • Javítják az egyensúlyérzéket, a testtudatot, térérzékelést, a koncentrációs képességet, melyek mely szoros kapcsolatban állnak a tanulási képességgel, értelmi intelligenciával
 •  Fejleszti a mozgást, nő a testtudat.
 • Erősödik az immunrendszer, a vitalitás növekszik.
 • Fejleszti az EQ-t: jó hatással vannak a magatartásunkra, figyelmünkre, érzelmi megnyilvánulásainkra, növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket, empátiánkat, felelősségtudatunkat is.
 • Oldja a stresszt, szorongást.
 • Nyitottabbá, kreatívabbá tesz.

Az órák felépítése:

 • Ráhangolódás
 • Bemelegítés

Ászanák (testtartások)

 • erősítések
 • nyújtások
 • egyensúlygyakorlatok
 • koncentrációs gyakorlatok
 • Energetikai gyakorlatok, légző gyakorlatok
 • Relaxáció

Kinek ajánlott a jóga?

Bárkinek, aki mozgásszegény, stresszes életmódban él, aki úgy érzi, több életerőre van szüksége, vagy akár változni szeretne a testén, növelné önbizalmát. Kiválóan alkalmas a szülés utáni regenerációra is. Annak is ajánlom, aki szeretné, ha újra be tudná úgy kötni a cipőfűzőjét, hogy nem kell hozzá sámlira ülnie. Aki bizonytalansággal, önértékelés problémákkal küzd. És mindazoknak, akik a fentieket el szeretnék kerülni.

Az órák 16 év felett nemtől függetlenül látogathatók.
A foglalkozás ára: 3000Ft/fő/ 1,5óra

Oktató: Törös Krisztina,15 éves jóga tapasztalattal rendelkező, Yoga Alliance által elismert okleveles hatha jóga és gyermekjóga oktató, frissítő-relaxáló- és ajurvédikus masszőr, 3 gyermek édesanyja

Várjuk olyan oktatók, szakemberek jelentkezését, akik nálunk tartanák tánc-, illetve tornaóráikat, tanfolyamaikat, továbbképzéseiket.

JELENTKEZZ MOST! 

Csoportos foglalkozásaink korcsoportonkénti bontásban lesznek beillesztve az órarendbe.
Várjuk az 5 éves kor feletti, mindenre felmászni vágyó tanoncokat!