Védd meg magad, védj meg másokat! Krav-Maga gyerekeknek a Pókhálóban

 

A kezdet mindig nehéz, de ha nem szánod el magad mindig csak egyhelyben fogsz toporogni. Itt az alkalom, hogy valami újat tanulj! Védd meg magad, védj meg másokat!

A Krav-Maga VMM egy olyan utcai technikával ruház fel, amit éles szituációban gondolkodás nélkül fogsz tudni alkalmazni, nem mellesleg az önbizalmadat is megerősíti és olyan szintre emeli, amit a hétköznapi életben is tudsz kamatoztatni.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor jelentkezz bátran!Teszteld határaidat, tudj meg magadról többet a Krav-Maga VMM ebben is sokat segít. Az első tréning INGYENES! GYERE ÉS ÉREZD JÓL MAGAD!

 

Próbaedzések:

október 1. 15-16h 11-14 éves korosztály

október 2. 17:30-18:30h 7-10 éves korosztály

 

Az instruktor bemutatkozása:

Kaptás Bélának hívnak. Három gyermek édesapja vagyok. Mióta rátaláltam a Krav-Magára, azóta szívvel lélekkel űzöm e sportot. Ezt megelőzően évekig Muay-Thaijoztam (Thai box). A Krav-Maga szeretetét, illetve a felnőtt és gyermek instruktor diplomámat Hámori Péternél szereztem, aki Magyarországon elsőként vizsgázott le és szerzett instruktor diplomát az izraeli Alain Cohennél, aki a világ legelismertebb Krav-Maga oktatója. Jelenleg felnőtt oktatással foglalkozom a Krav Maga VMM Utcai Önvédelem csapatában. Célom: minél több gyermeknek átadni a megszerzett tudásomat, megszerettetni velük e sportágat, hogy elejét vegyük a napjainkban egyre sűrűbben előforduló bántalmazásoknak.

Jelentkezz a Pókháló falmászó-, tánc- és tornaterem bármely elérhetőségén, és gyere el az INGYENES bemutató edzésekre